Profi stärker fastighetsorganisationen

Mathias Björkman, Susanne Essehorn och Klas Modin.

Profi Fastigheter stärker sin fastighetsorganisation i samband med att Susanne Essehorn utses till fastighetschef, Mathias Björkman till chef för Aktiv förvaltning och Klas Modin till chef för Affärsutveckling.

För att ytterligare stärka organisationen och öka effektiviteten gentemot kunderna skapar Profi en integrerad fastighetsavdelning som inkluderar Aktiv förvaltning, Affärsutveckling och Strategisk uthyrning.

Susanne Essehorn får utökat ansvar genom den nya rollen som fastighetschef då Profi Fastigheter samlar affärsområdena för Aktiv förvaltning och Affärsutveckling i en organisation tillsammans med strategisk uthyrning.

Susanne som nyligen började på Profi har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen från bland annat Klövern, Sagax och GE Real Estate.

Mathias Björkman tillträder rollen som chef för Aktiv förvaltning. Mathias är idag senior förvaltare med ansvar för bland annat bolagets bestånd i Kista.

Chef för Affärsutveckling blir Klas Modin. Klas är idag ansvarig för Profi Fastighets projektutveckling med ansvar för flera av Profis större projekt.

Mathias och Klas tar även plats i Profi Fastighets ledningsgrupp.

 

Bli den första att kommentera "Profi stärker fastighetsorganisationen"

Lämna en kommentar