Nytt mentorprogram för branschen

Fastighetsägarna Stockholm och Fastigo startar tillsammans ett mentorskapsprogram. Programmet, som drar igång till hösten, riktar sig till alla i branschen som vill utvecklas i sina yrkesroller. Syftet är att främja kunskapsöverföring i en bransch som utvecklas snabbt.

– Ett av våra mål som branschorganisation är att säkerställa att branschen utvecklas och att göra branschen attraktiv för unga. Ett mentorskapsprogram är också en bra plattform för personlig utveckling, både för adepten och mentorn, säger Oskar Öholm, vd för Fastighetsägarna Stockholm

Pensionsavgångarna kommer att vara stora inom fastighetsbranschen de närmaste åren. I kombination med den höga byggtakten samt att den digitala utvecklingen skapar nya affärslandskap finns det ett stort behov av kunskapsöverföring och inspiration.

Därför startar nu Fastighetsägarna Stockholm tillsammans med arbetsgivarorganisationen Fastigo och fastighetsnätverken Fastella och Fastino ett nytt mentorskapsprogram.

– Vi behöver visa att fastighetsbranschen är en inkluderande bransch som välkomnar alla som har kunskapen eller vill skaffa sig den. Ett mentorskapsprogram är ytterligare ett sätt att bidra med kompetensutveckling i fastighetsbranschen. För oss på Fastigo är det en självklarhet att vara en del av detta, säger Mona Finnström, vd på Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation.

Det ettåriga programmet drar igång under hösten 2019 och riktar sig till adepter och mentorer med olika yrkesbakgrund och i olika åldrar som vill utvecklas i sina yrkesroller, dela med sig av sin kunskap och få nya perspektiv på vägar framåt i karriären.

Mer information om programmet finns här

Kontakt:
Mona Finnström, Fastigo, mona.finnstrom@fastigo.se, 08-676 69 22
Anna Rosenfeld, Fastighetsägarna Stockholm,  anna.rosenfeld@fastighetsagarna.se, 070-417 38 20

Bli den första att kommentera "Nytt mentorprogram för branschen"

Lämna en kommentar