Valvet blir partner med Stockholm Exergi

Förvaltningsbolaget Valvet breddar sitt erbjudande med energitjänster genom ett partnerskap med Stockholm Exergi.

Valvet förvaltar fastigheter åt cirka 150 föreningar och fastighetsägare i stockholmsområdet. Bolaget har cirka 30 anställda och erbjuder tjänster inom ekonomi, administration, skötsel, drift och underhåll.

Energibolaget Stockholm Exergi, före detta Fortum Värme, levererar fjärrvärme till över 800 000 stockholmare. Bolaget har cirka 700 anställda och ägs till lika delar av Fortum Sverige och Stockholms stadshus.

Niclas Åkerlund.

– Precis som många andra förvaltare har inte Valvet egna energitjänster, men deras kunder vill såklart kunna få hjälp att använda energin smart och få det varmt och skönt året runt på ett hållbart sätt. Nu kan de få en helhetslösning direkt från förvaltaren som de redan jobbar med, säger Niclas Åkerlund, marknadschef på Stockholm Exergi.

Tjänster och utbildning
Samarbetet innebär att Stockholm Exergi fungerar som en outsourcad energiavdelning på Valvet.

Dessutom kommer Stockholm Exergi att utbilda Valvets förvaltare, fastighetsskötare och drifttekniker i energifrågor.

Fredrik Graff.

– Våra kunder ger oss ett mycket stort förtroende för att förvalta deras fastigheter. De ser ett värde i att vi kan ta ett helhetsansvar, så det är väldigt viktigt att kunna erbjuda även energitjänster både proaktivt och när någonting akut dyker upp. Eftersom de allra flesta av dem redan idag har fjärrvärme från Stockholm Exergi tycker vi att vi har hittat en naturlig partner, säger Fredrik Graff, vd för Valvet Förvaltning.

Källa: Stockholm Exergi

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega