Förvaltarforum fyller 1 år och fortsätter växa

Kom gärna och hälsa på oss när vi är tillbaka från semestern. Du hittar oss i Waterfront Building, alldeles intill Centralstationen.

Under vårt första år har vi fått nästan 6 500 nya prenumeranter på vårt nyhetsbrev och ett 20-tal av branschens ledande företag som samarbetspartners. Det står klart att branschen gillar vår satsning på en renodlad kunskaps- och mötesplats om fastighetsförvaltning.

Varför finns det så många tidningar och sajter för fastighetsbranschen, men ingen som vänder sig till dem som ansvarar för det dagliga slitet och ser till att hus, hyresgäster och miljön mår bra? Alltså ni förvaltare, marknadsområdeschefer, förvaltningschefer, driftchefer, driftledare, fastighetstekniker och uthyrare.

Succé redan från början
Med den frågan som utgångspunkt startade vi sommaren 2016 kunskaps- och mötesplatsen Förvaltarforum. Och succén lät inte vänta på sig: ”Äntligen något för oss” och ”Perfekt, vi har länge längtat efter en sådan här mötesplats”, var vanliga kommentarer från er hos fastighets- eller förvaltningsbolag, konsultbolag och leverantörer.

5 000 trogna besökare
I dag är vi en etablerad och uppskattad spelare hos branschens företrädare med 6 300 prenumeranter på vårt nyhetsbrev och 5 000 återkommande besökare varje månad. Och vi fortsätter att växa snabbt.

Kunnigt och erfaret redaktionsråd
Förvaltarforums redaktionsråd består av kunniga företrädare från olika delar av fastighets- och förvaltningsbranschen. Bland våra samarbetspartners hittar du några av branschens främsta aktörer på sina områden – och fler är på väg in.

Hjälp oss bli ännu bättre!
Ni, våra 5 000 trogna läsare finns såväl i privata som kommunala organisationer och förvaltar allt från bostäder, köpcentrum och kontor till skolor, sjukhus och andra samhällsnyttiga fastigheter. Tack för att ni följer och gillar oss.

Men vi behöver er hjälp för att bli ännu bättre och nyttigare. Hör därför av dig till mig med tips på saker som just du tycker vi ska skriva om eller ta upp på våra seminarier. Självklart får du gärna också tipsa dina kolleger om att följa Förvaltarforum – om de inte redan gör det.

Vår seminarieverksamhet växer
Du vet väl att även vår seminarieverksamhet växer. I slutet av augusti ordnar vi vårt seminarium Energiforum i Stockholm där några av landets främsta experter hjälper dig att minska dina kostnader för onödig energianvändning.

Och i höst kommer vårt uppskattade seminarium Framtidens Förvaltare till Malmö och Göteborg.

Nu tar vi ett välbehövligt och välförtjänt sommarlov men är tillbaka igen i mitten av augusti. Inför hösten hoppas vi kunna presentera en rad spännande nyheter som vi hoppas att du ska uppskatta och ha nytta av.

Med varma sommarhälsningar

 

Hans Hellberg, chefredaktör
hans.hellberg@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega