Framtidens kvinnliga ledare

Anna Ferreira Gomes på Datscha och Louise Bergqvist på Unibail-Rodamco är med på den prestigefyllda listan.

Två kvinnor från fastighetsbranschen kvalar in när chefsorganisationen Ledarna listar landets 75 främsta unga kvinnliga chefer.

Datschas nordiska säljchef Anna Ferreira Gomes och Unibail-Rodamcos centrumchef på Mall of Scandinavia Louise Bergqvist kvalar in på den prestigefyllda listan.

Det är elfte året i rad som ledarna rankar landets 75 främsta unga kvinnor som nått chefspositioner. Gemensamt för dessa kvinnor är att de gör skillnad och visar på värdet av ett bra ledarskap.

Lyfter fram goda exempel
Med Framtidens kvinnliga ledare vill Ledarna lyfta fram inspiratörer och goda exempel – kort sagt moderna ledare. De 75 kvinnorna på listan är goda förebilder för alla som har en ledande position

Kvinnorna på Ledarnas rankinglista är mellan 20-35 år gamla och arbetar som chef eller ledare. De bedöms för sina prestationer under år 2016 och tidigare enligt kriterierna:

Kompetens
Uppvisar ett transparent och inkluderande ledarskap som främjar resultat genom utveckling av medarbetares potential. Hanterat betydande ledarskapsutmaningar på ett framgångsrikt sätt.

Resultat
Har ansvar och makt att utveckla och leda en verksamhet eller driver en angelägen samhällsförändring. Till exempel är chef över ett visst antal anställda, har ekonomiskt ansvar, verksamhetsansvar eller har uppvisat framstående resultat. Här bedöms också uppdragets komplexitet och graden av nytänkande.

Potential
Leder framtidsinriktat utifrån en vision om hållbar utveckling.

Text: Mats Cato
mats.cato@forvaltarforum.se

 

Se hela listan på Framtidens kvinnliga ledare

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega