Lokal till nytt krogkoncept

Diös utvecklar en lokal i Östersund till världens första app-restaurangkedja.

Under maj månad öppnar, den renodlade app-restaurangkedjan Pinchos sin restaurang på Thoméegränd  i Östersund. Lokalen färdigställs just nu av fastighetsägaren Diös.

Restaurangens gäster styr själva sina besök med hjälp av en app i telefonen. Appen använder de för att boka bord, titta på menyn och beställa mat och dryck. Det går även bra att betala i appen.

– Det känns riktigt spännande att vara med och lansera en modern restaurang som Pinchos. Konceptet, där du som gäst kan göra allt genom appen, är innovativt och ett viktigt komplement till det övriga restaurangutbudet i Östersund. Lokalen kommer att bli ett bra exempel på hur vi utvecklar våra fastigheter nu och i framtiden, säger Malin Runberg, affärsområdeschef Jämtland, Diös Fastigheter.

Upplevelse i framkant
Pinchos öppnade sin första restaurang i Göteborg 2012. Sen dess har 27 restauranger öppnats och ytterligare 8 är planerade nu under våren. Pinchos i Östersund kommer att ha plats för drygt 200 gäster.

– Vi har tillsammans med Diös jobbat fram en lösning som känns i framkant och helt i linje med Pinchos idé om restaurangupplevelse. 2016 öppnade vi vår restaurang i Sundsvall och nu är det dags för Östersund som blir ännu större. Vi tror mycket på Östersund och ser mycket fram emot öppning i maj, säger Anders Hammarberg, Vd Pinchos Sundsvall och Östersund.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega