Momentum och AktivBo inleder partnerskap

Momentum, som utvecklar molnbaserade fastighetssystem, och AktivBo, som stödjer fastighetsbolag med kundnöjdhetsförbättringar, inleder ett strategiskt partnerskap. Samarbetet syftar till att förenkla för fastighetsbolagen i deras datadrivna arbete med att förbättra kundupplevelsen och öka effektiviteten.

Många fastighetsbolag har definierat sin kundresa med ambitionen att förbättra interna processer och samtidigt öka kundupplevelsen. Via en standardiserad integration mellan Momentum och AktivBo får fastighetsbolagen möjlighet att automatiskt mäta och följa upp kundresans olika kontaktytor. Partnerskapet inkluderar bland annat undersökningar och benchmarking för inflytt, utflytt, felanmälan, kundtjänst och övergripande kundnöjdhet via AktivBo Analytics.

Momentum och AktivBo har redan idag ett stort antal gemensamma kunder, både allmännyttiga och privata bolag. Det kommunala bostadsbolaget AB Eidar Trollhättans bostadsbolag är en av dessa, som redan använder sig av lösningen.

– För oss är det viktigt att hela tiden förbättra våra interna rutiner och underlätta för våra hyresgäster, detta är ett smidigt sätt för oss att kontinuerligt samla in feedback. Dessutom innebär API-integrationen att våra hyresgästers kontaktuppgifter alltid är aktuella. Vi sparar tid och kan snabbt fånga upp och härleda förändringar i våra mätningar, säger Hasse Skanse, Kommunikationschef på AB Eidar Trollhättans bostadsbolag.

– AktivBo blir en viktig partner för oss och ger oss möjligheten att erbjuda ytterligare mervärde till svenska fastighetsägare. Vår ambition är att kontinuerligt utöka vårt partnernätverk och göra de bästa lösningarna tillgängliga för våra fastighetskunder, säger Gustav Bouvin, VD för Momentum.

– Partnerskapet kommer innebära många fördelar för fastighetsbolagen och deras hyresgäster. Med standardintegrationen kommer fler hyresgäster få möjlighet till att påverka sitt boende eller sin arbetsplats vilket kommer att resultera i en bättre kundupplevelse, menar Jon Svensson, VD på AktivBo Group.

Källa: Momentum/ AktivBo

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega