Lars-Gunnar Börve är ny förvaltningschef på Förbo

Lars-Gunnar Börve tillträder idag som ny förvaltningschef på Förbo i Göteborg. Lars-Gunnar kommer närmst från HSB Mölndal där han arbetat som affärsområdeschef förvaltning och även haft ansvar för HSB Mölndals egna hyresfastigheter.

– Lars-Gunnar är välbekant för oss då han tidigare varit förvaltningschef på Förbo under 13 år. Han har en gedigen bakgrund och jag ser fram emot att ta del av de erfarenheter han tar med sig från andra bolag, säger Peter Granstedt, vd på Förbo.

Lars-Gunnar har också arbetat för Higab som drift- och servicechef men har nu tagit chansen att komma tillbaka till Förbo. Mycket har hänt under den tiden och Lars-Gunnar kommer att mötas av en förändrad organisation med fler yrkesroller, inriktningar och områdeschefer som arbetar tätt med Förbovärdarna ute i de fyra områdesteamen.

– Jag är stolt och glad över att återigen ha fått förtroendet att tillträda tjänsten som förvaltningschef och jag ser fram emot att få vara en del av den utvecklingsresa Förbo är inne på, säger Lars-Gunnar Börve.

Som förvaltningschef kommer Lars-Gunnar ansvara för hela förvaltningsavdelningen med cirka 45 medarbetare. Lars-Gunnar kommer att ingå i Förbos ledningsgrupp.

Källa: Förbo

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega