Citycon tar in co-working-aktör i Åkersberga Centrum

Åkersberga Centrum växer med ett 1.500 kvm stort ”co-working” kontor, där både större och mindre företag kan hyra in sig. Företaget bakom det nya co-working-kontoret är The Connection Sweden.

Åkersberga Centrum vill tillsammans med The Connection på detta sätt möta ett existerande behov i centrala Åkersberga vad gäller kontorshotell, så kallad ”co-working”.

–Vi är mycket glada över att välkomna The Connection till Åkersberga Centrum. Vi är övertygande om att Österåkers många småföretagare kommer att uppskatta denna tjänst vi nu kan erbjuda i centrum. Det är dessutom ett välkommet tillskott på andra våningen i vårt centrum, säger My Roussakoff, Centrumchef för Åkersberga Centrum.

Det nya kontorshotellet i Åkersberga Centrum planerar att öppna sina dörrar under hösten 2024 efter att ombyggnationen av lokalen är klar. Totalt handlar det om en stor yta på ca 1500 kvm som det nya kontorshotellet The Connection ska husera i.

–Med The Connection avser vi skapa en arena, där nystartade företag, tillväxtföretag såväl som mogna företag ges förutsättningar för tillväxt på ett långsiktigt hållbart sätt. The Connection kommer att bli det första helautomatiska kontorshotellet i Sverige. Med möjlighet till kontor och events kommer vi bli en aktiv del av möteslivet i Åkersberga. Vi bjuder in företag, föreningar, kommunen, nyföretagarcentrum m.fl. att bli en del av denna nya mötespunkt. Vårt mål är att bli den självklara samlingpunkten i Åkersberga, säger Stefan Rapp, grundare av The Connection.

För Citycon, som äger Åkersberga Centrum, är detta en del i en långsiktig strategi, där man strävar efter att kunna erbjuda besökarna handel, dagligvaror, restauranger och caféer i kombination med ett brett utbud av service av olika slag.

–Vi ser att det nya kontorshotellet ger stora möjligheter till lokalt nätverkande för företagare och entreprenörer i Åkersberga och hela Österåkers kommun. Dessutom är Åkersberga en viktig knytpunkt för lokala pendlare, så vi ser verkligen att The Connection har en viktig plats att fylla, säger Maya Carlqvist, Senior Leasing Manager för Citycon i Sverige.

Källa: Citycon

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega