Teresa Villegas axlar rollen som Technical Manager på Logicor

Fotograf: Jens Reiterer

Teresa Villegas är civilingenjör inom samhällsbyggnad och kommer senast från JLL. På Logicor kommer hon att leda utvecklingsprojekt så som hyresgästanpassningar och ombyggnationer.

Logicor som är en av Europas ledande förvaltare, ägare och utvecklare av logistikfastigheter i Europa, utser Teresa Villegas till Technical Manager. Teresa kommer närmast från JLL. Hennes roll på Logicor blir som projektledare för nyutvecklingar och ombyggnationer och kommer även att involvera CAPEX och ESG-relaterade frågor.

Teresa studerade till civilingenjör inom samhällsbyggnad med inriktning på fastigheter och byggande vid Kungliga tekniska högskolan, KTH. I sin tidigare karriär har hon lett projekt så som kontorsanpassningar och komplex renovering av hotell.

–Teresa kommer med vid en spännande tid i vår verksamhet när vi fokuserar på att skapa en modern och hållbar portfölj på nyckelmarknader där det finns stark efterfrågan på högkvalitativa logistikfastigheter. Hon har erfarenhet av att arbeta såväl internationellt som lokalt, med ett starkt intresse för hållbarhet, vilket är linje med det ansvar vi även tar vid nyutveckling. Vi är glada att välkomna henne till teamet, säger Christoffer Walljaeger, Director Asset Management, Logicor Sverige.

– Logicor är en intressant aktör på den svenska marknaden. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att vara involverad i utvecklingen av företaget,fortsätta arbeta med internationella team samt vara med i projekt från utvecklingsfasen till färdig produkt, säger Teresa Villegas.

Logicor är en ledande ägare, förvaltare och utvecklare av europeiska logistikfastigheter. 

Källa: Logicor

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega