Kristoffer Jeppsson är ny kommersiell förvaltare hos SLP

SLP har anställt Kristoffer Jeppson som kommersiell förvaltare. Tjänsten tillträds under tredje kvartalet 2023 och kommer att förstärka den kommersiella förvaltningen som ett led i bolagets fortsatta tillväxtstrategi. Kristoffer kommer att fokusera på aktivt arbete med uthyrning av bolagets vakanta lokaler, skapa nya kundrelationer samt stärka befintliga kundrelationer genom att aktivt arbeta för hållbara lösningar med nöjda hyresgäster.

”Vi är mycket glada över att knyta Kristoffer till bolaget. SLP har vuxit i snabb takt och har nu ett bestånd omfattande 860 000 kvm uthyrningsbar yta. Genom att förstärka vår förvaltningsorganisation får vi än bättre möjlighet att fortsätta förädla och driva värde i våra fastigheter samt att optimera fastigheternas driftnetto i nära samarbete med våra hyresgäster”, säger Christian Berglund, Fastighetschef på SLP.

Kristoffer är utbildad fastighetsförvaltare vid Fastighetsakademin i Göteborg och kommer närmast från en tjänst som fastighetsförvaltare på HSB Skåne. Han kommer utgå från SLP:s kontor i Malmö.

Källa: SLP

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega