Zynkas ramavtal med Region Östergötland förlängs och växer med fokus på CAD och BIM

Region Östergötland väljer Zynka för CAD- och BIM-samordning samt CAD-Koordinering. Med i paketet ingår en omfattande lista av ett femtiotal pågående projekt. Ett bevis på att Region Östergötland prioriterar långsiktiga samarbeten för digitala initiativ med Zynka som lokomotiv, till fördel för digital innovation och optimering.

Ramavtal 1; CAD- och BIM-samordning för regionens centrala delar samt Universitetssjukhuset i Linköping

Zynka ansvarar för CAD och BIM-samordning med fokus på digital processhantering i projekt, från tidiga skeden fram till överlämning och förvaltning. Med förnyat ramavtal tar Zynka större ansvar för CAD- och BIM-samordning för regionens projekt inom de centrala delarna där det idag pågår över 50 projekt.

Ramavtal 2; CAD-Koordinator inom Teknisk Dokumentation

Avtalet ger Zynka ansvar för kvalitetssäkring av Region Östergötlands CAD-miljö på uppdrag av Regionfastigheter där Zynka ska stärka förutsättningarna att samla, hantera och kvalitetssäkra projektinformation inom förvaltningsavdelningen med fokus på förvaltningsdata.

”Vi är väldigt glada över att fortsätta det värdeskapande samarbetet med regionen och har möjligheten att tillsammans prioritera de digitala initiativen för processutveckling och kvalitetssäkring. Kortsiktigt fokuserar vi på att höja kvalitén på de BIM-modeller som ska överlämnas till förvaltningen. Långsiktigt är vår ambition att stärka kundens förutsättningar genom produktiv samordning, precisa beslutsunderlag och kvalitetssäkrade processer. Vi gör det möjligt för kunden att växa tryggt i sin digitala utveckling och identifiera nya hållbara ekonomiska värden längs med.” Maxamed Abdiraxman, Area Manager Stockholm, Zynka.

Zynka har samarbetat med Region Östergötland sedan 2018. Nya avtal löper till 2025.

Källa: Zynka

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega