Property Partner fortsätter att växa och anställer Andreas Göth som vice VD

Property Partner fortsätter att växa i sin satsning och vision att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning. 

Nu har företaget från och med den första november utsett Andreas Göth till tjänsten som vice VD.

Andreas Göth har under 20 år haft olika ledande roller inom ett internationellt luftreningsföretag, bland annat som VD under åren 2018-2020. 

Han kommer nu senast från en position som VD för ett svenskt proptechbolag.

”Detta är en strategisk rekrytering för Property Partner och Andreas är ett mycket välkommet tillskott till ledning i företaget. Med sin erfarenhet av entreprenörskap och delaktighet att förbättra medelstora företag blir vi nu rustade för nästa steg i vår utveckling” kommenterar Marcus Gärdebrandt, VD för Property Partner.

”Det känns väldigt spännande att få vara med på Property Partners fortsatta tillväxtresa. Jag är imponerad över Property Partner teamets entreprenörsanda och arbete de senaste åren där de genom ett brett tjänsteutbud och tydligt kvalitets-och kundfokus skapat en stark position som en tydlig utmanare till de större fastighetsförvaltningsbolagen. Jag hoppas kunna bidra med ytterligare fokus på kundleveranser, kvalitet, digitalisering och tillväxt” kommenterar Andreas Göth.

Källa: Property Partner

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega