Johan Wejdmark leder ny satsning på kommersiell förvaltning hos Fastighetsägarna Service

Genom en ny enhet för strategisk affärsutveckling ökar Fastighetsägarna Service sin satsning inom förvaltning av kommersiella fastigheter. Satsningen leds av Johan Wejdmark, som har 17 års erfarenhet av olika roller inom kommersiell förvaltning.

– För att ytterligare öka vårt fokus på förvaltning av kommersiella fastigheter, tillsätter vi Johan Wejdmark som chef för strategisk affärsutveckling. Han har en bred förståelse för vad som skapar värde och har en gedigen erfarenhet från flertalet roller och organisationer inom kommersiell förvaltning. Med Johan i spetsen för satsningen kan vi tydligare etablera oss som den bästa förvaltningspartnern av kommersiella fastigheter, säger Stefan Younes, vd för Fastighetsägarna Service.

Johan Wejdmark kommer att ha det strategiska ansvaret för bolagets erbjudande inom värdeskapande förvaltning av kommersiella fastigheter. Även om Fastighetsägarna Service mest är känt för förvaltning av bostäder, förvaltar bolaget idag över en miljon kvadratmeter kommersiell yta inom samtliga segment över hela Sverige.

– Vi förvaltar redan i dag en större kommersiell yta än flera av de stora noterade bolagen. Nu är vårt mål att etablera oss ännu tydligare i segmentet och bli den bästa partnern på marknaden när det gäller att bidra till fastigheters värdetillväxt på ett hållbart sätt. Den utvecklingen ser jag fram emot att leda, säger Johan Wejdmark.

Johan Wejdmark tillträdde den 1 maj rollen som chef för Strategisk affärsutveckling på Fastighetsägarna Service.

Källa: Fastighetsägarna Service

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega