Därför är våra branschföreningar viktiga!

Vad gör en förening kanske en del funderar på? Människor med samma typ av jobb träffas och pratar om sitt jobb kanske en del lite enkelt tänker? Men då missar man helt kraften i en väl fungerande förening där representanter från olika företag blickar framåt och ser vart det lutar i framtiden. Den rollen har föreningar som Sweden Green Building Council,  BIM Alliance och Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd. Vad de gör för att påverka framtiden och kratta manegen för branschen kommer de ge exempel på Framtidens Förvaltare 24 maj.

Andra föreningar som HBV och Aff spelar en viktig roll genom att skapa möjligheter för båda små och stora företag till lönsamma och effektiva upphandlingar.

Och sist men inte minst har vi de stora organisationerna Fastighetsägarna Sverige och Sveriges Allmännytta på scen. Vad de gör i sina organisationer påverkar miljontals människor på deras arbetsplatser och boenden. Så vi kan nog vara överens om att föreningar och deras arbete är väldigt viktiga! Kom, lyssna och träffa dem den 24 maj på Framtidens Förvaltare!

Se hela programmet här!

 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega