Här är bolagen med bäst förvaltningskvalitet

Vinnarna i Branschindex 2016 – Högsta Förvaltningskvalitet. Kategorin Bostäder vanns av Melin Förvaltnings AB (under 2000 lägenheter) och Stockholms Kooperativa Bostadsförening (över 2000 lägenheter). Kategorin kontor vanns av Egirs Fastigheter och Stockholms Kooperativa Bostadsförening.

Melin Förvaltnings AB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) och Egirs Fastigheter stod som vinnare när resultatet av Branschindex Bostäder och Kontor presenterades på Business Arena i Stockholm.

Det är sjätte året i rad som priset för Sveriges högsta Förvaltningskvalitet delades ut till medverkande hyresvärdar. SKB har vunnit klassen för större bostadsvärdar alla gånger och Melins Förvaltning har vunnit två gånger tidigare.

Vinnare av högsta förvaltningskvalitet för Bostäder (två storleksklasser) och Kontor/Lokaler tillkännagavs på Business Arena. Prisutdelare var Siv Malmgren, vd på John Mattson Fastighets AB.

Få fler att lyssna på hyresgästerna
– Genom att medverka i Branschindex ger man sina hyresgäster chansen att tycka till om förvaltningen. Detta i sig är ett bevis på att man ser hyresgästerna som viktiga, prioriterade kunder, och värdesätter deras synpunkter, säger Jon Svensson, vd på AktivBo.

– Ett viktigt syfte med initiativet är att få bolag som inte tidigare genomfört undersökningar att börja lyssna på sina hyresgäster.

Vinnare Branschindex 2016 – Högsta Förvaltningskvalitet

Bostäder
Melin Förvaltnings AB (under 2000 lägenheter
Stockholms Kooperativa Bostadsförening (över 2000 lägenheter)

Kontor
Egirs Fastigheter och Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Branschindex är ett initiativ av AktivBo och Fastighetsnytt och utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter Förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. I årets mätning fick över 10 500 hyresgäster möjligheten att påverka sitt boende eller sin arbetsplats.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega