PP Pension väljer Newsec för helhetsförvaltning


PP Pensions portfölj omfattar kontors- och bostadsfastigheter i Stockholm. Uppdraget innebär att Newsec tar ett helhetsansvar för ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt drift.

Newsec har vunnit ett nytt uppdrag för PP Pensions fastighetsportfölj som omfattar bostads- och kontorsfastigheter om cirka 60 000 kvm i Stockholm och Solna och Newsec kommer att axla helhetsuppdraget från den 1 maj 2022.

Framtidens fastighetsförvaltning präglas av en hög grad av teknik- och hållbarhetsfokus skriver Newsec i ett pressmeddelande.

– Vi ser fram emot att ta ett helhetsgrepp och att stötta PP Pension i att nå långsiktig och maximal avkastning. Vi arbetar med hållbarhet där ekonomi, miljö och socialt ansvarstagande står i fokus, säger Eric Johansson, VD Newsec Property Asset Management Sverige.

– Newsec är en mycket etablerad förvaltare. En av de främsta anledningarna till vårt val av Newsec som samarbetspartner är deras kompetenta personal liksom möjligheterna deras digitala plattformar erbjuder, säger Kjell Norling, VD PP Pension.

redaktionen@forvaltarforum.se

Newsec

Newsec Property Asset Management är idag näst störst i Europa, mätt i kvadratmeter under förvaltning. På bostadssidan förvaltar Newsec idag totalt 13 miljoner kvm/bostäder.

Källa: Newsec

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega