Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Framtidens Förvaltare 3 februari 2022

Äntligen är vi tillbaka igen

Efter ett års uppehåll på grund av pandemin är det med stor glädje vi bjuder in er till Framtidens Förvaltare 2022! Branschens största seminarium som enbart handlar om fastighetsförvaltning. Seminariet 2020 blev snabbt slutsålt med 425 besökare, nu har vi skaffat en större kostym och bjuder in till Stockholm Waterfront Congress Center!

Som vanligt kommer våra föredragshållare vara från branschen; de är talare som berättar om vad de har gjort och inte visioner om vad de ska göra. Vår ambition är att varje deltagare ska kunna ta med sig kunskap från dagen, kunskap som de kan applicera i sin vardag som förvaltare, kundvärd, förvaltningschef, verksamhetsutvecklare, tekniker osv. Självklart har vi också en panel med beslutsfattare från branschen som lyfter blicken och spanar in i framtiden.

Nytt för i år är att vi efter lunch har parallella aktiviteter som ger dig möjlighet att välja ett ämne att fördjupa dig i, med ledning av företrädare för organisationer och ledande utbildningföretag som delar med sig av sina erfarenheter.

Som vanligt är programmet uppdelat i fyra pass:

Digital transformation & PropTech, Hållbarhet & Teknik, Hyresgäster & Kundvård och paneldiskussion om framtidens förvaltning!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendation om vaccinpass för alla besökare. Dessutom sker all fakturering med start 3/1 2022 så var inte rädd att anmäla er redan nu.

Varmt välkomna!

Ove Nordqvist, VD Förvaltarforum

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega