En tillbakablick på våren

Våren har varit en period av både utmaningar och framgångar för oss på Förvaltarforum. Den svagare konjunkturen har inneburit större utmaningar för våra seminarier – som ändå fortsätter vara branschens mest välbesökta.

Men vi är stolta över att se ett ökat engagemang från våra läsare. Vårt nyhetsbrev och vår webbplats har nått fler än någonsin tidigare, vilket visar att behovet av aktuell och relevant information inom fastighetsförvaltning är större än någonsin.

En viktig del av vår verksamhet är rekryteringsportalen JobbMatch. Genom JobbMatch kan vi bidra till en bredare och mer inkluderande rekrytering i branschen. Vi strävar efter att utesluta all form av diskriminering och säkerställa att kompetenta kandidater får möjlighet att utvecklas och bidra oavsett bakgrund, ålder eller kön.

Vi ser också fram emot vårt kommande seminarium FRAMTIDENS tekniska FÖRVALTNING som hålls i Göteborg den 11 september. I tider av lågkonjunktur är det extra viktigt att lyfta fram teknikens roll inom fastighetsförvaltning. Effektiv teknisk förvaltning kan bidra till kostnadsbesparingar och ökad hållbarhet, vilket är avgörande för att navigera genom ekonomiskt utmanande tider.

Vi på Förvaltarforum är tacksamma för ert fortsatta stöd och engagemang. Tillsammans kan vi fortsätta att driva utvecklingen inom fastighetsförvaltning framåt och skapa en starkare och mer hållbar bransch.

Med dessa ord vill jag önska er alla en glad sommar. Vi ser fram emot att möta hösten med förnyad energi och fortsatt samarbete.

Ove Nordqvist,

VD på Förvaltarforum

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega