Willhem rekryterar IT- och digitaliseringschef

 

Willhem förstärker nu organisationen genom rekrytering av Anna Mellqvist som är ny IT- och digitaliseringschef med ansvar för bolagets fortsatta digitaliseringsresa.

Anna Mellqvist har en gedigen bakgrund inom området och kommer närmast från ICA Sverige där hon har haft ett övergripande ansvar för att driva utveckling och transformation inom IT och samtidigt utveckla de befintliga systemlösningarna. Tidigare har hon även innehaft olika roller inom IT på bolag som Swedish Match och Stena Rederi.

I den nya rollen som IT- och digitaliseringschef kommer Anna att driva utvecklingsfrågor inom IT och digitalisering samt stödja strategiska planer för att Willhem ska ligga i teknisk framkant.

I och med rollen som IT- och digitaliseringschef tar Anna även plats i bolagets ledningsgrupp. Anna Mellqvist tillträdde tjänsten 1 mars.

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Källa: Willhem

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega