Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Samhällsbyggarnas nya vd

Cykelprofilen Lars Strömgren blir ny vd i Samhällsbyggarna.

– Samhällsbyggarna är en samlande kraft för kunskap och kreativitet som kan spela en avgörande roll när vi skapar framtidens städer och samhällen. Och de här frågorna är särskilt viktiga nu i coronakrisens kölvatten och när vi måste ompröva mycket av det vi gjort hittills. Föreningens medlemmar kan ge svar på många av dessa frågor, säger Lars Strömgren.

Han kommer närmast från Cykelfrämjandet där han har varit ordförande sedan 2014. Han är också vice ordförande i European Cyclists’ Federation som samlar organisationer i ett 40-tal länder med sammanlagt mer än 50 000 medlemmar.

Lars Strömgren har en bred bakgrund och kompetens inom samhällsplanering, management consulting, ekonomi och pr för bland andra Ramböll och United Minds. Han har en rad uppdrag nationellt och internationellt och ett brett kontaktnät inom samhällsbyggnadsområdet. Han medverkar ofta i medier och branschforum och är en flitigt anlitad föreläsare både i Sverige och runt om i världen.

2015 tilldelades han Samhällsbyggarnas prestigefulla Clarence Morberg-pris, som årligen tilldelas en person som fungerat som förebild för yngre kollegor i Samhällsbyggnadsbranschen.

Bli den första att kommentera "Samhällsbyggarnas nya vd"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega