Chef för Strategisk förvaltning

HSB Stockholm har rekryterat Katarina Holmgren i rollen som verksamhetschef för den nya avdelningen Strategisk förvaltning. Hon kommer närmast från Bonnier Fastigheter, och tillträder den nya tjänsten efter sommaren.

– HSB Stockholm gör nu en tydlig satsning, och det känns otroligt inspirerande att få bidra till att forma nya förvaltningstjänster och affärsmodeller. Förvaltningsbranschen befinner sig i ett spännande skede, med fortsatt stor utvecklingspotential framåt. Jag lockas även av HSB:s starka varumärke och värderingsarbete, säger Katarina Holmgren.

Katarina Holmgren har arbetat i fastighetsbranschen i 14 år, där hon i olika roller jobbat med att utveckla både affärsmodeller och verksamheter. På Bonnier Fastigheter är hon är en del av ledningsgruppen och affärsområdeschef för Bonnier Service.

– Katarinas erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning är värdefull i vår fortsatta utvecklingsresa. Vi arbetar målmedvetet för att bli en mer proaktiv förvaltningspartner, med ökat fokus på kundernas boendemiljö och fastighetsvärden, säger Sofie Roy-Norelid, vice vd och affärsområdeschef på HSB Stockholm.

Med Strategisk förvaltning har HSB Stockholm samlat alla sina strategiska förvaltningstjänster under samma paraply. Det nya verksamhetsområdet är en del av en större satsning, där HSB Stockholm ska ta sitt förvaltningserbjudande till nästa nivå.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega