Branschens bästa arbetsplatser utsedda

Sex fastighets- och förvaltningsbolag tar topplaceringar i Great Place to Works lista över landets bästa arbetsplatser 2018. Bäst betyg får Newsec.

Undersökningsföretaget Great Place to Works årliga listor bygger på vilka företag som fått högst betyg av medarbetarna i medarbetarundersökningar.

Förvaltningsbolaget Newsec placerade sig på tredje plats bland de mest attraktiva stora organisationerna med 250 eller fler medarbetare.

Legendstatus
Det är tionde året i rad som Newsec utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Bolaget uppnår därför ”legendstatus”, en titel som bara fyra andra svenska bolag har fått.

– Passion för kollegor och kunder är vår värdegrund som genomsyrar allt vi gör. Vi ser den här utnämningen som ett kvitto på vårt målmedvetna och metodiska arbete med kulturen på Newsec, säger Mattias Johansson, chef för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Fem i topp
Bland de medelstora organisationerna med 20–49 medarbetare återfinns fem fastighetsbolag.

Bäst av dem är Bostads AB Mimer på plats 7 tätt följt av Stångåstaden på plats 8.

Övriga fastighetsbolag med bra placeringar är Atrium Ljungberg på plats 13, Wihlborgs Fastigheter på plats 20 och AB Väsbyhem på plats 25.

Text: Mats Cato
mats.cato@forvaltarforum.se

Bli den första att kommentera "Branschens bästa arbetsplatser utsedda"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär