K2A tecknar förvaltningsuppdrag med Slättö och Magnolia Bostad

K2A Knaust & Andersson Fastigheter har tecknat ett nytt avtal med Slättö och  Magnolia Bostads JV-bolag Yard, gällande förvaltning av fem fastigheter med totalt 713 bostäder och en lokal med start 1 november. I och med detta avtal kommer K2A framåt att förvalta 1 800 bostäder åt andra fastighetsägare, utöver de drygt 5 000 bostäder företaget äger idag.

– Det är glädjande att vi återigen visar att vi har ett väldigt konkurrenskraftig förvaltningserbjudande. Jag ser också väldigt positivt på möjligheten att fördjupa respektive inleda våra samarbeten med Slättö och Magnolia Bostad, säger Johan Knaust, vd på K2A. 

De aktuella fastigheterna ligger i Eskilstuna, Örebro, Västerås, Östersund och Luleå. Samtliga fastigheter är nyproducerade (byggår mellan 2021 och 2023) och miljöcertifierade eller i process för att miljöcertifieras. Fastigheterna ägs av Yard Holding AB och Yard Holding 3 AB, två samägda bolag som båda ägs 50/50 av Slättö Core+ och Magnolia Bostad.

10 juli i år meddelade K2A och Slättö att bolagen skapat ett samägt bolag för att förvärva 2 990 studentbostäder från K2A. Även i det fallet kommer K2A att hantera förvaltningen av fastigheterna.

– K2A har bevisat att de har såväl en effektiv och professionell förvaltning som ett mycket framgångsrikt uthyrningsarbete. Det gör att vi är väldigt nöjda med att kunna göra upp med dem kring dessa fastigheter, säger Tommy Jansson, förvaltningschef bostäder på Slättö.

Källa: K2A

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega