Savills startar hyresgästrådgivning

Den internationella fastighetsrådgivaren Savills startar hyresgästrådgivning i Sverige.

Ny chef för tjänsten blir Anders Henningsson som tillträder i mitten av februari 2018. Han driver i dagsläget konsultverksamhet och har dessförinnan haft en roll som seniorkonsult på Niras, ansvarig för hyresgästrådgivningen på C&W och uthyrningschef på JLL.

– Med Occupier Services som tjänst skapar vi ytterligare bredd i vårt tjänsteutbud och fortsätter att bygga Savills varumärke i Sverige och Norden. Att starta med denna tjänst ligger i tiden och är ett uppskattat tillskott för våra ägare och kollegor runtom i världen, säger Anders Nyström, VD och koncernchef, Savills i Sverige.

Bättre hyresförhandlingar
Savills målsättning är att skapa affärsnytta främst genom att företräda företagets uppdragsgivare i den del som rör själva hyresförhandlingen och på det sättet nå bästa möjliga uppgörelse i varje specifik affär.

– Genom Occupier Services når vi målgruppen hyresgäster i ett tidigt skede. I samband med att det inleds flyttplaner uppstår potentiella vakanser. I dessa skeden ser vi en kraftig ökning av förfrågningar från en mängd olika företag” avslutar Anders Nyström.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega