Vimpelkullen Fastigheter tar hjälp av Colliers för uthyrningsuppdrag


Vimpelkullen Fastigheter har återigen gett Colliers uppdraget att ansvara för uthyrningen av tre unika fastigheter vid Finnboda hamn i Nacka. Dessa fastigheter, som erbjuder sammanlagt cirka 865 kvm kontorsyta, kombinerar historisk arkitektur med moderna kontorslösningar, och skapar därmed en idealisk miljö för företag som söker både funktionalitet och karaktär.

Fastigheten på Finnboda Varvsväg 18 omvandlas från en restaurang till ett modernt kontor med fantastisk sjöutsikt över Stockholms inlopp och stora terrasser, vilket skapar en inspirerande och avkopplande arbetsmiljö. På Östra Finnbodavägen 21 omvandlas ett gammalt båtvarv till ett exklusivt kontor, som med sina exponerade takstommar behåller sin industriella karaktär. Den nya terrassen erbjuder panoramavyer över hela Stockholmsinlopp, vilket ger hyresgästerna en unik upplevelse av staden.

Den tredje fastigheten, på Finnboda Varvsväg 9, som erbjuder 335 kvm kontorsyta på två plan, genomgick en omfattande renovering 2014. Resultatet är en harmonisk balans mellan modern komfort och tidlös design, vilket gör den idealisk för företag som värdesätter både estetik och funktion.

Gustav Björkman, Associate Director Leasing på Colliers Sweden, kommenterar:
– Vi är mycket glada och stolta över att återigen ha fått förtroendet från Vimpelkullen Fastigheter att leda uthyrningsarbetet vid Finnboda hamn. Dessa fastigheter har en unik kombination av historia och modernitet som vi är övertygade om kommer att locka företag som vill erbjuda sina anställda en inspirerande och produktiv arbetsmiljö. Vi ser fram emot att utveckla dessa fastigheter till deras fulla potential, med särskilt fokus på hållbarhet och innovation. Genom att integrera miljövänliga lösningar i våra fastigheter vill vi skapa optimala förutsättningar för nästa hyresgäst att inte bara växa utan även trivas i en hållbar arbetsmiljö.

Rickard Ekberg, Fastighetsansvarig på Vimpelkullen Fastigheter, tillägger:
– Vårt samarbete med Colliers har varit framgångsrikt rent historiskt, och vi är övertygade om att deras expertis och kännedom om marknaden kommer att hjälpa oss att hitta de rätta hyresgästerna. Vi ser fram emot att välkomna företag som uppskattar våra fastigheters unika kombination av historisk charm och moderna bekvämligheter i närheten till vatten.

Källa: Collier

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega