Newsecs nya avtal – ska energikartlägga 7 shoppingcentrum åt Eurocommercial

Newsec ingår ett nytt konsultavtal med Eurocommercial. Avtalet omfattar energikartläggningar av sju shoppingcentrum belägna i den södra halvan av Sverige, från Kristianstad upp till Gävle.
Inom ramen för avtalet kommer Newsec att genomföra detaljerade energikartläggningar för att analysera och optimera energianvändningen i dessa fastigheter. Syftet med kartläggningarna är att identifiera möjligheter för energieffektivisering, vilket kommer att bidra till att sänka energikostnaderna och uppnå ytterligare miljörelaterade fördelar.

– Newsec har lång erfarenhet av att genomföra energikartläggningar i en mängd olika fastighetstyper. Genom att kombinera denna expertis med Eurocommercials hållbarhetsstrategi, kommer vi att utveckla konkreta handlingsplaner som främjar mer hållbara shoppingcentrum. Vi kan tydligt visa hur fastighetsägarens investeringar ger effekt och bidrar till en mer hållbar framtid säger Eric Johansson, Managing Director för Newsec Property Asset Management Norden och Baltikum.

Patrik Sörnell, Director Sweden på Eurocommercial, kommenterar:
– Newsecs breda expertis inom energikartläggning är en värdefull resurs i vår strävan att göra våra köpcentrum mer energieffektiva och uppnå våra högt ställda klimatmål.

Källa: Newsec

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega