Jenny Axberg blir ny affärsområdeschef för Fastighetsutveckling hos HSB Norr

Jenny Axberg blir ny affärsområdeschef för Fastighetsutveckling hos HSB Norr. Hon kommer närmast från Diös som Fastighetsutvecklare inom nyproduktion i tidiga skeden av bostäder och kommersiella lokaler i norra Sverige.

HSB Norr möjliggör ytterligare fokus på nyproduktion och utveckling av befintliga fastigheter i en växande region. I resan mot att bli en än mer hållbar samhällsaktör utökas organisationen med affärsområdet Fastighetsutveckling.

– Jenny Axberg kommer i huvudsak arbeta för att förvärva mark och möjliggöra byggande i vår region. Hon blir en naturlig samarbetspartner för kommuner och andra aktörer i regionen, säger Mattias Lundström, vd HSB Norr.

Jenny Axberg har en bred bakgrund inom samhällsutvecklingsområdena väg, miljö, bygg och fastigheter. Hon kommer även inneha det övergripande ansvaret för affärsområdet och avdelningen Entreprenad och Energi, som hjälper bostadsrättsföreningar att utveckla sina fastigheter.

– Jag ser fram emot att bidra till HSB Norrs fortsatta bostadsutveckling i Norr- och Västerbotten. Att skapa och utveckla kvalitativa och hållbara bostäder, hem där människor vill leva sina liv och känner sig trygga, är viktigt för mig, säger Jenny Axberg, tillträdande affärsområdeschef Fastighetsutveckling HSB Norr.

Källa: HSB Norr

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega