Jeanna Nylander – ny VD för Bengt Dahlgren Syd

Jeanna Nylander tillträder rollen som VD för Bengt Dahlgren Syd 1 Maj 2024, hon kommer senast från posten som VD för Allbygg.

– Att Bengt Dahlgren är både stort och litet på samma gång är något som verkligen lockade mig. De regionbaserade bolagen ger oss möjlighet att djupt engagera oss i de lokala marknaderna, samtidigt som vi har en fantastisk möjlighet att utbyta idéer och perspektiv med kollegor över hela landet, uttrycker Jeanna entusiastiskt.

Jeannas passion för fysisk aktivitet och äventyr i naturen speglar hennes dynamiska ledarstil – alltid i rörelse, alltid redo för nästa utmaning. Med en imponerande meritlista inom multisport, inklusive att ha avslutat superklassikern och kvalificerat sig till VM i Xterra, terrängtriathlon, förkroppsligar hon den drivkraft och uthållighet som kommer att inspirera hela vårt team.

-Vi är helt säkra på att Jeanna är den vi behöver för att föra Bengt Dahlgren framåt. Hennes förmåga att inspirera till förändring, kombinerat med en djup förståelse för vår bransch och ett engagemang för hållbar utveckling, gör henne till den perfekta ledaren för vår nästa kapitel, säger Åke Rautio, styrelseordförande Bengt Dahlgren Syd.

Källa: Bengt Dahlgren

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega