HSB Göteborg rekryterar Andreas Solveström som ny teknisk chef

HSB Göteborg förstärker den tekniska förvaltningen och rekryterar Andreas Solveström som ny teknisk chef. Han kommer närmast från en roll som gruppchef på Riksbyggen. Andreas Solveström tillträdde sin nya tjänst i februari 2024.

Den tekniska förvaltningen på HSB Göteborg består av cirka 160 medarbetare och verksamheten är indelad i olika geografiska marknadsområden samt en avdelning för trädgård och anläggningsarbeten. Ansvaret för marknadsområdena ligger på två tekniska chefer och under dem finns ett antal områdeschefer som i sin tur leder medarbetarna inom den tekniska förvaltningen.

– Jag är väldigt glad att välkomna Andreas till oss. Han har en lång och gedigen bakgrund från branschen och har dessutom erfarenhet av att leda i förändring. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Andreas och jag är övertygad om att han kommer att bidra till att utveckla vår verksamhet ytterligare, säger Giovanni Caltagirone, chef tekniska förvaltning på HSB Göteborg.

Andreas Solveström rekryteras från Riksbyggen, där han arbetat i olika roller sedan 2014. De senaste åtta åren som gruppchef inom området fastighetsservice. Han har också genomgått Riksbyggens ledarskapsutbildning.

– Det ska bli spännande att lära känna verksamheten och att ta tag i de utmaningar HSB Göteborg har framför sig. Genom min erfarenhet från mitt tidigare arbete hoppas jag kunna bidra till ett positivt arbetsklimat och att ytterligare stärka och utveckla verksamheten inom den tekniska förvaltningen, säger Andreas Solveström, teknisk chef HSB Göteborg.

Som teknisk chef på HSB Göteborg kommer Andreas fokusera på att driva verksamheten inom marknadsområdet enligt uppsatta mål och strategier och ansvara för att verksamheten levererar enligt avtal med kund. Han kommer också att sitta med i förvaltningsledningen.

Källa: HSB 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega