Ny affärschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i södra Sverige

Från den 1 augusti axlar Carina Persson, nuvarande marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i norra Skåne, sin nya roll som affärschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning Syd. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare.

Carina Persson, som idag är marknadsområdeschef för norra Skåne, tar den 1 augusti över från Riksbyggens nuvarande affärschef syd Michael Frank som går i pension. I affärsområde Riksbyggen Syd ingår Blekinge, Bohuslän, Gotland, Halland, Skåne, Småland, Södermanland Västergötland och Östergötland.


– Jag är tacksam och oerhört taggad att axla rollen som affärschef. Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhet och att arbeta långsiktigt. Vi har skapat en stabil plattform inom förvaltning och har många olika tjänster som både är bra för klimatet och för våra uppdragsgivares plånböcker, säger Carina Persson.

Carina, som är civilekonom, började sin karriär på Riksbyggen 2004 som ekonom på Riksbyggens kontor i Hässleholm. Efter några år avancerade hon till chef för den ekonomiska förvaltningen i marknadsområdet och har de senaste tio åren varit marknadsområdeschef.

Källa: Riksbyggen

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega