Det här vill du inte missa 2024: Så tyckte besökarna om Framtidens Förvaltning 2023

Johan Modigh, HSB Södertörn, Monika Gröning, SKB, Magnus Molin, Einar Mattsson och Malin Kylefors, Granitor.

Den 1 feb 2024 återkommer vi med heldagsseminariet Framtidens Förvaltning på Stockholm Waterfront. Lyssna på inspirerande föreläsningar och nätverka med kunniga kollegor i branschen.

Läs hela programmet och boka din biljett här.

Här är några röster från besökare på årets seminarium 2023:

Johan Modigh, HSB Södertörn
– Jag har lyssnat på spåret med Kompetensutveckling. Det är lätt att stå på hälarna när man är mitt i arbetslivet. Man glömmer bort att vara mer på tå. Jag behöver validera vad det är jag kan och vad jag bör kunna mer. Det är viktigt att validera, både sig själv och organisationen.

Monika Gröning, SKB
– Jag tyckte väldigt mycket om (energigurun) Willy Ociansson som pratade om hur viktigt det är att se till de små sakerna som egentligen är lätta att åtgärda men gör stor skillnad. Det finns massor med sådant, när det gäller förvaltning.

Magnus Molin, Einar Mattsson
– Det var väldigt intressant det Akademiska hus sa om digitalisering och kundnyttan. Hur data och vår kunskap och kontroll på vår data kan ge verkligt värde för korrekta beslut när det gäller utveckling av affärsmodeller och investeringar.

Malin Kylefors, Granitor
– Dagen har gett mig en mix av inspiration och ny kunskap. När jag lyssnade på Sunni Rahman och Rana Kasto från Stockholmshem började jag fundera på vad vi kan göra för att öka engagemanget i organisationen och ta tillvara på drivkraften och initiativen hos dem som är ute och jobbar i våra fastigheter, i vardagen.

redaktionen@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega