Oliver Larsson blir ny Managing Director på AGV


AGV är glada att meddela utnämningen av Oliver Larsson till koncernens nya Managing Director (MD). Oliver kommer att spela en nyckelroll i att stärka vårt team och vår position för att främja den gröna och digitala utvecklingen inom fastighetsbranschen.

– Jag ser fram emot att bjuda in Oliver som ny ansvarig för AGV och vårt ekosystem. Jag är övertygad om att Oliver tack vare sin gedigna bakgrund inom hållbarhet, digitalisering, energioptimering och smarta städer kommer accelerera AGV och den plattform vi byggt upp, säger Omid Noghabai.

Oliver Larsson kommer senast från rollen som VD för Elaway. Han har även tidigare erfarenheter bland annat som Director Design Excellence & Innovation för Ramboll, Director Smart Societies för WSP och som Affärsansvarig och Business Manager Digital Services and Strategies för Sweco.

– Efter att ha jobbat med uppkopplade och hållbara byggnader med stadsutveckling som fokus under hela min karriär fick jag verkligen en ”komma hem känsla” när jag för första gången träffade AGV-teamet. Jag har efter att börjat sätta mig in i AGV-ekosystem vidare insett att fastighetsbranschen har en lång väg att gå för att nå EU-taxonomins klimatmål. Jag kommer fokusera på att via AGV guida marknaden och fastighetsbolagen till att med hjälp av digitala lösningar påskynda hållbarhetsomställningen, säger Oliver Larsson.

– Vi är glada att kunna fortsätta påvisa starkt varumärke och identitet i den digitala omställningen av fastighetsbranschen. Att Oliver med sin gedigna erfarenhet ansluter är ett kvitto på att AGV är på rätt spår och vi hoppas kunna accelerera vår utvecklingsplan nu när vi stärkt upp teamet, säger Felix Sandquist.

AGV Nordics erbjuder en mötesplats för fastighetsbolag, proptech-bolag och investerare att träffas och finna samarbeten. AGV Invest investerar i proptech-bolag som kan visa ett tydligt värdeskapande för fastighetsbranschen avseende digitalisering och hållbarhet.

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega