K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB ny medlem i Sveriges Allmännytta

Sveriges Allmännytta välkomnar K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB som ny associerad medlem. Sammantaget representerar Sveriges Allmännytta nu 319 allmännyttiga och privata bolag som tillsammans äger mer än 950 000 lägenheter.

– Som associerad medlem i Sveriges Allmännytta ser vi fram emot att kunna utveckla vår förvaltning ytterligare genom erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling, men också att kunna dela med oss av våra erfarenheter – framför allt kring hållbarhetsarbete och gröna lösningar – till fler, säger Johan Knaust, vd på K2A.

K2A – Det gröna fastighetsbolaget – bygger och förvaltar miljömärkta hyresrätter i trä. Bolaget grundades 2013 och var 2020 först i världen med att få sina aktier klassificerade som gröna. Idag förvaltar bolaget över 4 500 hyresrätter.

– Det är glädjande att K2A, som äger och förvaltar hyresrätter och samhällsfastigheter med en stark hållbarhetsprofil, väljer att ansluta sig till oss. Tillsammans kan vi fortsätta värna och utveckla hyresrätten långsiktigt med hållbara och prisvärda bostäder för alla, säger Anders Nordstrand, vd på Sveriges Allmännytta.

Källa: Sveriges Allmännytta

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega