Bonnier Fastigheter anställer ny affärsområdeschef Bonnier Bostad

Bonnier Fastigheter har anställt Camilo Bossi som ny ansvarig för affärsområdet bostäder. Han börjar sin anställning under april månad.

I HållBo AB, som samägs till lika delar med ByggVesta, ägs och förvaltas för närvarande ca 400 lägenheter i Stockholmsregionen. Ytterligare ca 1 000 lägenheter är under produktion i Stockholm och Malmö.

Camilo Bossi har nu rekryterats till rollen som Affärsområdeschef Bostad. Camilo är civilingenjör från KTH och kommer närmast från en roll som Projektchef på Vasakronan. Han har innan dess en gedigen bakgrund inom projektutveckling av bostäder på NCC och JM samt i det egna bolaget Bossi Projektutveckling AB

– Bonnier Fastigheter har en fortsatt tydlig tillväxtplan där Bostäder är en viktig del. Jag ser mycket fram emot att få hälsa Camilo välkommen och är övertygad om att han med sin långa erfarenhet som bostadsutvecklare kommer att bidra mycket den fortsatta utvecklingen av vår satsning på bostäder.

– Bonnier Fastigheter är ett bolag med goda värderingar kring innebörden av att vara en långsiktig samhällsutvecklare där utveckling av bostäder är en viktig del. Att få ansvara för tillväxten av affärsområde bostäder, tillsammans med många intressanta projekt, och en kompetent organisation lockade mig till den här utmaningen, säger Camilo Bossi.

Källa: Bonnier Fastigheter

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega