Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Ny marknadsområdeschef till Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm

Från den 17 januari är Maria Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare.

– Det här jobbet blev verkligen en fin julklapp för mig! Jag har längtat tillbaka till fastighetsförvaltning, efter uppemot fem lärorika år i energibranschen. Därför är jag extra stolt över att få göra det hos just Riksbyggen, som har ett starkt varumärke och med värderingar som känns rätt i magen, säger Maria Söderberg.

Maria har mer än 20 års ledarerfarenhet från företagsledningar och ledningsgrupper i fastighets- och energibranschen. Närmast kommer hon från ett konsultuppdrag hos Norrenergi. Som marknadsområdeschef blir Maria ansvarig för en organisation med cirka 130 personer. Marknadsområde Stockholm innefattar hela länet med flera lokalkontor och är ett av landets största marknadsområden inom Riksbyggen. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

– Det faktum att Riksbyggen har en tydlig strategi för digitalisering och automation, gör att Riksbyggen har goda förutsättningar att stå starka i dagens och framtidens nya arbetssätt inom fastighetsförvaltning. Det ser jag fram emot att vara en del av, berättar Maria.

Källa: Riksbyggen

Bli den första att kommentera "Ny marknadsområdeschef till Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega