Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Riksbyggens app HemShare årets projekt

Hemshare är Riksbyggens app för boendenära tjänster, som inom kort ska börja rullas ut efter ett pilottest som pågått sedan i juni. Nu har utvecklingsarbetet av appen utnämnts till ”Årets projekt” under Considgalan 2021.

– Jag känner mig både stolt hedrad över att ta emot pris för årets digitala projekt. HemShare är en app som kommer att främja samverkan och hållbarhet och men också skapa nya affärsmöjligheter, säger Amir Chizari, CIO på Riksbyggen, som tog emot priset under galan.

HemShare är en digital plattform och app för en mängd boendetjänster som förenklar och gör vardagen mer hållbar. Bland annat möjliggör HemShare ökad samverkan och delning mellan grannar, t.ex. digital anslagstavla och funktioner för att hyra och låna saker av varandra. HemShare gör det också lättare att hitta lokala leverantörer och boka hemnära tjänster för personer som bor i flerfamiljshus.

– Riksbyggens ambition är att gå i täten för att skapa nya lösningar som underlättar en mer hållbar vardag. Innovation, ökad digitalisering och utvecklingen av nya tjänster är en viktig del i det arbetet, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Motivering ”Årets projekt, Riksbyggen”
”I ett storslaget samarbete har detta projekt blivit ett efterföljansvärt exempel på modern, lyckad tjänsteutveckling där man tillsammans i hela teamet visat prov på både bredd och djup inom leveransen, hela vägen fram till resultatet som nu underlättar för tusentals människor över hela Sverige. Årets projekt tilldelas HemShare, Riksbyggen”.

– Plattformen ska ständigt kunna utvecklas vidare genom bättre insikt och datadrivet sätt för att på sikt ha olika typer av värdeerbjudanden, med tydligt hållbarhetsfokus, berättar Amir Chizari.

Källa: Riksbyggen

Bli den första att kommentera "Riksbyggens app HemShare årets projekt"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega