Inspireras av en av Sveriges mest anlitade talare på Framtidens Förvaltare!

Som vanligt på Framtidens Förvaltare avrundar vi dagen med en inspirerande talare som efter en dag med mycket kunskap och fakta ger oss inspiration att omvandla all kunskap och fakta i handling. I år har vi valt att anlita Christina Stielli som inspirationstalare.  Christina är en av de mest anlitade och omtyckta talarna idag.

“Kan vara den mest engagerande och roliga externa talare jag sett och hört. Definitivt högsta möjliga betyg!”

Christina är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Marknadsekonom som återföll i studier i pedagogik, beteendevetenskap, ledarskap, kommunikation och psykologi. Egna yrkeserfarenheter har hon bland annat från resebranschen, hotelnäringen och film- och spelbranschen. Hon är fortfarande stolt över att ha varit en av de första som tog emot Sveriges första Playstation i mitten av 90-talet när hon var produktchef på Egmont AB. PlayStations entré på kontoret i Täby ledde till att hon också blev oslagbar i spelet Spyro-den lilla draken och Crash Bandicot. 

Christinas föreläsningar är en intelligent blandning av fakta och underhållning. Sedan hon slog igenom 2014 har hon blivit flerfaldigt prisbelönad och uppmärksammad för sina framföranden och då hamnade arbetsglädje, tack vare henne, högt upp på allas agendor. Idag är hon än mer hyperaktuell och håller arbets- och inspirationsseminarier för alla sorters arbetsgrupper och det som gjort henne både uppskattad och omtalad är att hon möter varje grupp med en märkbar personlig inriktning.  

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem. 

Christina bor mitt i Stockholm och syns flitigt i TV4 Nyhetsmorgon där hon ofta pratar om arbetsrelaterade frågor som alla syftar till ett bättre och mer hållbart medarbetarskap.  

Anmäl er till seminariet här: 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega