Utsedd till Årets tekniska förvaltare

Mattias Westher, energi- och miljöchef på Stena Fastigheter Göteborg, har vunnit utmärkelsen Årets tekniska förvaltare.

– Jag är väldigt glad och stolt. Detta är ett lagarbete så vinsten är lika mycket mina kollegors. Vi har skapat ett bra team som hanterar utmaningarna som vår bransch står inför inom teknisk digitalisering på ett effektivt sätt. Med industriell öppen teknik har vi byggt en stabil grund där data försörjer nuvarande och framtida funktionaliteter, säger Mattias Westher.

Utmärkelsen Årets tekniska förvaltare delas ut till en person som är en nytänkande och som med affärsmässighet och hållbarhet i fokus excellerar i sin leverans med digitalisering som ett av sina främsta verktyg – det är en person som genom sitt engagemang och innovationsdriv för fastighetsbranschen framåt.

Mattias Westher står bland annat bakom den världsledande cirkulära lösningen för laddning av fordon i en av bolagens kommersiella fastigheter i Mölndal. Han står även bakom bygget av tekniskt nät som knyter samman fastigheterna till en digital enhet, vilket är en förutsättning för mycket av den utveckling som nu sker. Han har också varit en drivande kraft i många olika samverkansforum mellan fastighetsbolag, för att skapa en samsyn i viktiga frågor inom hållbarhet och energi.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega