Restaurang K-märkt hos Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med  framgångsrika K-märkt om en ny restaurang och matcafé i Life City som just nu byggs i Hagastaden i Stockholm. Med en tydlig hållbarhetsprofil kommer K-märkt att servera både luncher och middagar och även leverera mat och dryck till konferensverksamheten i huset.

Till årsskiftet öppnar K-märkt på 800 kvadratmeter i Life City som just nu byggs mitt i Hagastaden. Restaurangen och matcaféet kommer att komplettera konferens- och mötesverksamheten i huset och blir en viktig pusselbit i skapande av en ny mötesplats för verksamheter inom life science i Hagastaden.

K-märkt har tidigare utnämnts till Sveriges mest hållbara krog och är en inspirationskälla för hållbar restaurangdrift. Genom nya, obeprövade och lite udda metoder jobbar man dagligen med målet att minska matsvinnet. En av modellerna är att servera ”menylösa” luncher.

– Vi är fantastiskt glada över att K-märkt öppnar i huset. Vi har haft ett riktigt nära och bra samarbete och deras gastronomiska och kreativa höjd i kombination med en stark hållbarhetsfilosofi är en helt rätt för Life City, säger Mikael Wilhelmsson, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega