Fastighetsägarna välkomnar Märta Stenevi som ny bostadsminister

Märta Stenevi (MP) är ett bra val som ny bostadsminister, som med sin erfarenhet av bostadsfrågor har goda möjligheter att utveckla bostadspolitiken.

Fastighetsägarna välkomnar att Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi idag utsetts till ny bostadsminister. Med sin bakgrund som kommunalråd i Malmö med ansvar för samhällsbyggnadsfrågor har hon god erfarenhet av att hantera sociala utmaningar på bostadsmarknaden.

– Utvecklingen av bostadspolitiken är en viktig fråga för att ge fler möjlighet att efterfråga en bostad. Med Märta Stenevis djupa kunskap om bostadsmarknadens utmaningar finns goda förutsättningar att få en fungerande bostadspolitik som möter dagens utmaningar, säger Anders Holmestig, vd Fastighetsägarna Sverige.

– Det finns många angelägna frågor om att utveckla och förbättra bostads- och hyresmarknaden som nu ligger på bostadsministerns bord. Det är viktigt att hålla tempot uppe och att de reformer man kommit överens om i januariavtalet nu kommer på plats. Vi ser fram emot att få bidra i det arbetet, säger Anders Holmestig.

Bli den första att kommentera "Fastighetsägarna välkomnar Märta Stenevi som ny bostadsminister"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega