Newsec förvaltar åt Cibus Nordic

Newsec har från den 10 mars tagit över Cibus Nordics ekonomiska förvaltning för de svenska investeringarna.

Cibus Nordic (Cibus) är en Nordens ledande aktörer inom livsmedels- och dagligvarufastigheter och förvärvade nyligen en portfölj om 111 matvarubutiker med ett fastighetsvärde på nästan 2 miljarder kronor av svenska Coop.

Newsec, som ansvarar för ekonomisk förvaltning för några av fastighetsbranschens största bolag, vann uppdraget för Cibus tack vare en långsiktig marknadsnärvaro, pålitliga leveranser och en kapacitet att med hög kvalitet ta in större volymer avseende bolag och fastigheter.

Mattias Johansson.

– Det är oerhört roligt att få möjlighet att samarbeta med Cibus, en intressant aktör som har fina resultat från sin finska verksamhet och nu gör sitt första avtryck i Sverige. Cibus vill växa och där har vi möjlighet att möta deras behov med vårt landsöverskridande erbjudande, säger Mattias Johansson, Head of Newsec Property Asset Management i Sverige.

Cibus är på en tillväxtresa och planerar under kommande år att expandera ytterligare på den nordiska marknaden med fortsatt fokus på matvarubutiker.

– Vi ser fram emot att arbeta med Newsec. Det är viktigt för oss att ha en samarbetspartner som levererar tjänster av hög kvalitet och som har möjlighet att skala upp sin verksamhet och följa oss i vår expansion, säger Sverker Källgården, vd Cibus Nordic.

Källa: Newsec

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega