Vd för både Skebo och Skellefteå Industrihus

Åsa Andersson, vd för allmännyttiga Skebo har utsetts till vd även för Skellefteå Industrihus. Hon var tidigare tillförordnad i bolaget.

– Det känns jätteroligt att detta blir verklighet och jag ser fram mot utmaningen att fortsätta utveckla både Skellefteå Industrihus och Skebo för att kunna möta framtidens utmaningar i ett snabbt växande Skellefteå, säger Åsa Andersson.

Skellefteå Industrihus och Skebo står inför liknande utmaningar i framtiden. Genom denna lösning, med en gemensam vd och ett tätare samarbete kan bolagen effektivt ta tillvara på både kompentens och interna resurser från båda parterna.

Förändringen kommer att leda till en omställning för båda bolagen organisatoriskt. Just nu pågår en genomlysning av verksamheterna för att hitta olika vägar och sätt att både stärka och effektivisera.

Bli den första att kommentera "Vd för både Skebo och Skellefteå Industrihus"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3