KOMPETENS & UTBILDNING

Utbildning till dig och till barn som behöver

Vi som arbetar på Lexicon strävar hela tiden efter att leverera de absolut bästa utbildningarna inom IT, affärskunskap och branschkompetenser. Tillsammans har vi skapat en grund där vi nu kan ge vidare av det vi på Lexicon brinner för och det vi tycker är viktigt, vilket är bra utbildning.

Genom resultatet av bra utbildning till dig har vi på Lexicon haft möjligheten att under flera år finansiera skolgång för ett 50-tal barn på Jofi School i Gambia. Vi har även genom investering i byggandet av en större skola kunnat erbjuda barnen möjligheten att förlänga sin utbildning till totalt nio år (tidigare tre år).

Lexicons utbildningar inom IT, affär och konsult.

Läsa, skriva och räkna
Barnen som går på Jofi School får lära sig grunderna i att läsa, skriva och räkna. De får nödvändiga resurser, mat, lokaler, skoluniformer, böcker och annat utbildningsmaterial.

Surfplatta för lärarna
Vi har även kunnat hjälpa till med att införa ny teknik i lärandet där administrationen i skolan nu baseras på en ny Microsoft-plattform där samtliga lärare försetts med varsin surfplatta för att kunna effektivisera undervisningen.

–För oss som alltid hållit på med utbildning känns det helt rätt att göra det vi kan för att hjälpa till och erbjuda utrustningen, resurserna och pedagogiken för att utveckla kunskaperna, säger Lars Sundelin, styrelseordförande för Lexicongruppen.

Tack för att du är vår kund och för att du hjälper oss att hjälpa.
Läs mer om Jofischool här
Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega