Fyra tävlar om Stora Inneklimatpriset

De fyra nominerade till Stora Inneklimatpriset är klara! Se vilka de är och vad de har gjort för att förbättra inomhusklimatet.

Bland de 40 förslagen på pristagare som inkommit i år nomineras bidragen från Swegon, Lindab, Installatörernas Utbildningscentrum och HSB Riksförbund.

Prisutdelning äger rum under Inneklimatgalan i Stockholm den 18 maj och prisutdelare är Alf Karlsson statssekreterare åt bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP).

Tävlingsbidragen
De nominerade har utvecklat en produkt, tjänst eller metodik som är med och tävlar om priset. Klicka på respektive namn, så får du mer information.

Praktisk nytta
Stora Inneklimatpriset tilldelas ett företag eller en organisation inom området inneklimat, energi och vvs som utvecklat en betydelsefull produkt, tjänst eller metodik med goda möjligheter att komma till praktisk nytta.

Produkten/tjänsten/metodiken skall vara innovativ, bidra till bra inomhusklimat och långsiktigt begränsad resursanvändning.

Priset syftar till att öka intresset för inneklimatteknik, stärka dess ställning och uppmärksamma teknik som främjar ett sunt inomhusklimat i energieffektiva byggnader.

16:e upplagan
I Stora Inneklimatprisets jury ingår representanter för tre branschorganisationerna, Energi- och miljötekniska föreningen, Svenska Kyltekniska Föreningen och Svensk Ventilation samt ordföranden Lars Ekberg, docent i installationsteknik vid Chalmers samt ansvarig för affärsområde Fastighetsföretag och Industri vid CIT Energy Management AB.

Stora Inneklimatpriset instiftades 2001 av Svensk Ventilation, Energi- och miljötekniska föreningen, Svenska kyltekniska föreningen och Slussen.biz. Priset delas ut för 16:e året i rad.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega