Co-native tecknar ramavtal för konsult- och cloudtjänster till HSB

 

 

Co-native har tecknat ett ramavtal för att leverera konsult- och cloudtjänster till HSB. Avtalet sträcker sig över tre år och är fortsättningen på en långvarig relation. Ramavtalet innebär att Co-native kommer fortsätta stötta HSB på deras digitaliseringsresa med tjänster inom moln och modern work.

Co-native är en grupp av molnspecialister som bildades 2022 och består idag av fyra bolag. Bland dessa bolag finns Xenit och Asurgent som båda samarbetat med HSB sedan 2011 respektive 2018 och även i gemensamma projekt. Uppdrag som Co-native bolagen genomfört för HSB är till exempel; strategisk rådgivning av arkitektur och plattform, digital arbetsplats, virtuella skrivbord och HSBs molnflytt till Microsoft Azure.

– På HSB fortsätter vi satsa på vår digitala utveckling för att stärka vår konkurrenskraft med målet att erbjuda branschens bästa upplevelse för våra kunder och medlemmar! En ökad digitalisering och automatisering innebär också att vi internt kan frigöra mer tid för rådgivning och med kvalificerat stöd till kunder och medlemmar. För att lyckas med vår digitalisering behöver vi samarbetspartners som förstår våra utmaningar och delar vår filosofi om hur ett partnerskap ska se ut. Med Co-native får vi det, säger Mikael Andreasson, Product Manager på HSB Affärsstöd.

Ramavtalet innebär att HSB kan nyttja all kompetens som finns inom Co-native.

– HSB är en kund som ligger oss varmt om hjärtat och vi är såklart jätteglada över det fortsatta förtroendet! Xenit och Asurgent kompletterar varandra med deras olika expertisområden och tillsammans kan vi erbjuda HSB en ännu starkare leverans, bredare kompetens samt ökad säkerhet och stabilitet, allt under ett och samma tak, säger Linus Lindström, VD på Co-native.

Molnspecialistbolagen i Co-native gruppen levererar tillsammans allt från Azure-drift, HSBs digitala arbetsplats samt elektronisk identifiering via BankID.

– Tillsammans med Co-native arbetar vi enligt den agila SAFe-metodiken vilket möjliggör en skalbar och effektiv hantering av en stor och komplex leverans. Genom att deltesta och produktionssätta stegvis, maximerar vi värdet och minimerar riskerna, vilket säkerställer en smidig och kontinuerlig leveransprocess. Styrkan med Co-native är att vi får tillgång till agila och engagerade specialistbolag, samtidigt som vi får stabiliteten och säkerheten av deras samarbete inom gruppen, avslutar Lars Edlund, Product Manager, HSB Affärsstöd.

Källa: Co-native

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega