Malin Lövström, ny fastighetsdirektör inom Kriminalvården

Foto: Jakob Landin

Malin Lövström blir ny fastighetsdirektör inom Kriminalvården från och med 6 maj 2024. Hon arbetar idag som avdelningschef inom Skolfastigheter i Stockholm AB, SISAB.

Malin Lövström har mångårig erfarenhet av befattningar inom bygg- och fastighetsbranschen, projektledning i stora investeringsprojekt samt utveckling av fastigheter. Hon har också varit chef och ledare i många år. Idag är hon avdelningschef för projektverksamheten inom Skolfastigheter i Stockholm AB, SISAB.

– Kriminalvården befinner sig mitt i en historiskt stor expansion. Vi ska växa i takt med behoven och samtidigt skapa goda förutsättningar för vår komplexa verksamhet. Malin Lövströms gedigna erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen kommer att vara en tillgång i den fortsatta utvecklingen av Kriminalvårdens fastighetsbestånd och av morgondagens kriminalvård, säger generaldirektör Martin Holmgren.

– Jag ser fram emot bli en del av Kriminalvården och hoppas att tillsammans med fastighetsavdelningen kunna bidra i möjliggörandet av kärnuppdraget samt genomförandet av Kriminalvårdens stora utbyggnad, säger Malin Lövström.

Hon tillträder tjänsten som ny fastighetsdirektör den 6 maj 2024.

Källa: Kriminalvården

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega