Stångåstaden använder Consid för att stärka sig digitalt

Stångåstaden, Linköpings ledande bostadsbolag, fortsätter att stärka sin digitala närvaro. Företaget lägger nu stort fokus på att stärka och aktivt utveckla sitt varumärke, digitala närvaro och den digitala kundresan, med användning av avancerad AI-teknologi. Som strategisk partner i denna satsning har Stångåstaden valt IT- och kommunikationsföretaget Consid.

– Stångåstaden har en fantastisk plattform som vi ser fram emot att fortsätta utveckla tillsammans med företaget. Fokus kommer att ligga på att ta steget in i framtidens kundresa. AI kommer helt klart att spela en roll, säger Alice Fahlén, kundansvarig på Consid.

Stångåstaden är Linköpings största bostadsbolag och en aktiv aktör inom Sveriges Allmännytta. Med en vision att vara ett steg före vill Stångåstaden under de kommande åren fortsätta att stärka och aktivera sitt varumärke, digitala närvaro och den digitala kundresan. Till sin hjälp eftersökte bolaget en drivande och proaktiv partner med erfarenhet inom området och innovativ kompetens. Efter en gedigen upphandling stod det klart att Consid var den partner som de sökte. Consid kommer att tillföra expertis inom områden som AI, dataanalys och datadriven kommunikation.

– Vi är idag en stark aktör på en lokal marknad och vi har ett fullskaligt inhouse-team på åtta personer som ansvarar för hela koncernens kommunikation och marknadsföring. Vi ser framemot att, tillsammans med Consid, fortsätta vår resa. De har den bredd av kompetenser som vi eftersökte och allt samlat under ett och samma tak. Det gör att de kommer kunna stötta oss på olika sätt, både strategiskt, taktiskt och operativt, säger Heidi Berger marknad- och kommunikationschef på Stångåstaden.

Kontexten som Stångåstaden verkar inom är bred och innebär ett varierande, samt komplext behov av tjänster inom digital innehållsmarknadsföring, riktat till både befintliga kunder och externa intressenter.
Consid har i över 20 år hjälpt stora som små bolag, inom såväl offentlig som privat sektor, att stärka sitt varumärke och digitala närvaro.

– Det som Stångåstaden sökte var en drivande och proaktiv partner som har erfarenhet att aktivera starka varumärken primärt på den digitala arenan. Det som efterfrågades var bland annat kompetens inom hur AI, dataanalys och datadrivna arbetssätt kan appliceras på kommunikation och marknadsföring. Egenskaper som beskriver exakt den kompetens som vi har inom Consid, säger Alice Fahlén.
Det nya samarbetet börjar gälla från januari nästa år.

Källa: Consid

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega