Platzer rekryterar Marcus Sandahl som ny sälj- och uthyrningschef

Platzer rekryterar Marcus Sandahl som ny sälj- och uthyrningschef med start senast
1 maj. Med lång branschkunskap och stort engagemang kommer Marcus att aktivt bidra till att utveckla och driva sälj- och kundresan på Platzer. Han kommer närmast från ett uppdrag som uthyrningschef i ett stort fastighetsutvecklingsprojekt på Hufvudstaden.

Platzer har påbörjat en översyn av organisationen för att ännu bättre möta den omvärld bolaget är en del av. Idag meddelas att bolaget samlar sälj- och uthyrningsfunktionen på koncernnivå med syfte att uppnå ökat fokus på kund samt utveckla ett strategiskt perspektiv på sälj.

I samband med denna organisationsförändring rekryteras Marcus Sandahl som ny sälj- och uthyrningschef. Marcus kommer närmast från ett konsultuppdrag som uthyrningschef i ett stort fastighetsutvecklingsprojekt på Hufvudstaden. Han har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen, varav elva år på NCC Property Development där han senast var sälj- och marknadschef Sverige. Den nya rollen som sälj- och uthyrningschef på Platzer ingår i koncernledningsgruppen.

– Jag är glad att få välkomna Marcus Sandahl till oss på Platzer och ser fram emot att tillsammans med honom och koncernledningen leda bolaget framåt. Marcus har en gedigen erfarenhet av branschen, ett brett nätverk och ett strategiskt fokus. Rekryteringen innebär att vi nu vässar vårt fantastiska team med ytterligare affärsfokus, säger Johanna Hult Rentsch, vd på Platzer.

– Jag är supertaggad och ser verkligen fram emot att få vara med och bidra till Platzers fortsatta utvecklingsresa. Platzer är ett bolag som har helt rätt fokus och i min nya roll kommer jag att bidra med både operativ och strategisk framdrift, säger Marcus Sandahl, ny sälj- och uthyrningschef på Platzer.

Källa: Platzer

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega