Nya medarbetare hos HSB Stockholm

HSB Stockholm arbetar långsiktigt med frågan om kompetensförsörjning. Nu har sex nya medarbetare rekryterats för att stärka verksamheten inom fastighetsförvaltning, hyresfastigheter och juridik.

– Norman Korkis, fastighetsskötare som arbetar på uppdrag av bostadsrättsföreningar på Södermalm. Kommer närmast från en roll som logistikansvarig på QR Motor i Kungsängen, och har tidigare under flera år arbetat som bilmekaniker, bland annat på Volkswagen.

– Anna Eriksson, föreningsjurist på huvudkontoret på Kungsholmen. Arbetar med att stötta bostadsrättsföreningar i olika typer av juridiska frågor, samt HSB Stockholms övergripande verksamhet. Har tidigare arbetat som fastighetsjurist på SBC, och kommer närmast från rollen som hyresjurist på NIRAS, med fokus på hyresgästrådgivning och projektledning vid större lokalprojekt.

– Jesper Bergquist, serviceledare för hyresfastigheter på huvudkontoret på Kungsholmen samt i Rinkeby. Ansvar för att stötta förvaltning och fastighetsskötsel, samt planera och genomföra arbetsorder och driftgenomgångar. Kommer närmast från en roll som arbetsledare på Primär Fastighetsförvaltning, och har tidigare även arbetat på förskola.

– Mattias Olausson, fastighetsadministratör för hyresfastigheter på huvudkontoret på Kungsholmen. Ansvarar för hyresgästkontakt och administrativa frågor kopplat till renoveringsfastigheter, såsom uthyrning, byten, evakuering och återflytt. Kommer senast från en liknande roll på Akelius, och har även tidigare erfarenhet från allmännyttan.

– Josefin Svedman, fastighetsförvaltare på kontoret i Haninge med ansvar för förvaltning av bostadsrättsföreningar. Har de senaste tio åren arbetat som fastighetsmäklare på HusmanHagberg, både inom nyproduktion och successionsmarknaden, men också kommersiella fastigheter inom exempelvis lantbruk. Har även tidigare erfarenheter från IT-branschen, börsinformation och detaljvaruhandeln.

– Patrik Nilsson, serviceledare på kontoret i Haninge. Ansvarar för daglig drift och logistik mot bostadsrättsföreningar, samt samordning mellan fastighetsskötare. Kommer närmast från en tjänst som tekniker och områdesansvarig på Fastighetsägarna Stockholm, med ansvar för bostadsrättsföreningar i Söderort.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega